Serviesset Maastricht porselein Lux 30 delig (10 personen)

Maastricht porselein Lux Serviesset 30 delig (10 personen)

De serie Lux van Maastricht Porselein is oersterk en toch lichtgewicht servies. Lux is perfect voor vele verschillende toepassingen. Ieder item is gemakkelijk te combineren, prettig hanteerbaar en van een solide kwaliteit. Het Lux servies heeft een zachte off-white kleur en een tijdloos ontwerp. Serveer op deze prachtige ronde Lux borden de beste gerechten op een chique manier. Deze servuesset heeft een elegante brede rand en een diameter van 28 cm. Daarnaast zijn de borden eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine.

Inhoud:
- 10 x Maastricht Porselein Lux Bord 28cm (met rand) 515732
- 10 x Maastricht Porselein Lux Bord 23,5cm (met rand) 515734
- 10 x Maastricht Porselein Lux Bord Diep 23cm (met rand) 523590

Porselein
Porselein is een kruising tussen glas en aardewerk. Porselein wordt op een hoge temperatuur van 1100 graden gebakken en is daarom erg geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan porselein in de oven, magnetron en vaatwasser. Ook zuren-, geuren-, kleuren en zout zal je porseleinen servies niet aantasten.

Maastricht Porselein
Opgericht in 2005, maar met een rijk erfgoed daterend uit 1883, staat Maastricht Porselein bekend om haar perfecte, tijdloze en iconische designs. Onze elegante porseleincollecties bestaan stuk voor stuk uit fraaie én functionele kunstwerken, die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ons duurzame en onberispelijke porselein te vervaardigen. Het is het perfecte huwelijk van innovatief design en duurzaam vakmanschap dat Maastricht Porselein tijdloos maakt.

"A meal may be only a moment,
but the memory of it can last a lifetime."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »