Porselein met logo

                        

 

Porselein met logo
Wij van Maastricht Porselein Winkel zijn gespecialiseerd in het bedrukken van porselein.

In welke organisatie dan ook: koffie is altijd en overal aanwezig. Het koffieservies is daarom een ideaal medium om de huisstijl uit te dragen. Het archief van Maastricht Porselein bevat zo’n 10.000 unieke monsters van koffiekoppen die we in de loop der jaren voor allerlei organisaties hebben gemaakt.

Stel zelf uw servies pakket samen

Bij ons kunt u uw eigen servies pakket samen stellen. Koppen, schotels, borden(diverse maten), roomsetjes, glazen etc etc. Alle op maat gemaakt volledig conform uw wensen.

Creatief maatwerk
Uw of onze designers kunnen ook een passende interpretatie van uw merk of bedrijfslogo ontwikkelen. We bespreken de vele mogelijkheden graag met u!

Levenslange kleurecht garantie
Door de ‘onderglazuur’ kwaliteit zijn de producten van Maastricht Porselein niet alleen bestand tegen intensief gebruik, maar ook tegen frequent vaatwassen. Daarom geven wij levenslange garantie op de kleurechtheid van onze logo’s, decors, borstel -,  penseel –  en effen spuitkleuren.  Maastricht Porselein is de enige in de Benelux die deze garantie biedt.

Onder eigen regie
Alle bewerkingen, van het design, de ontwikkeling  en de druk van de transfers tot en met het opleggen en inbranden van de logo’s en designs, gebeuren in ons eigen ‘creatieve lab’ in Eijsden. Onze keramische verven behouden hun intense kleuren ook onder de extreem hoge brandtemperatuur.

Voorbeeld
Om een goed beeld te krijgen van uw nieuwe servies + logo, maken wij u graag een vrijblijvend stickermonster.

Levertijden en nalevering
De standaard levertijd voor porselein met uw logo is 1 tot 3  weken na uw goedkeuring van het proefmonster. U kunt ervan uitgaan dat al onze huidige modellen minimaal enkele jaren zijn na te leveren.

Prijzen

Uw eigen servies met logo is zeker betaalbaar. U betaalt bij ons geen opstartkosten, instelkosten, ontwerpkosten, kleurkosten etc. U betaalt de prijs per logo: 

  • Bij een afname tot 120 items is de prijs € 1,95 ex btw 1 kleurig logo
  • Bij een afname tot 120 items is de prijs € 2,25 ex btw 2 kleurig logo
  • Bij hogere aantallen, meerdere kleuren ontvangt u altijd een offerte op maat

Bij iedere order/offerte krijgt u daarnaast altijd een korting% afhankelijk van de omvang van de bestelling. We maken u altijd een passende prijs! 

Aanvraag/Meer informatie

Wilt u meer informatie hebben, of een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op laat u verrassen door de vele mogelijkheden

outlet@maastricht-porselein.nl of bel met 043-350 1041