Stoneware servies

Stoneware servies

Stoneware servies. De nieuwe trend in de grote wereld van het servies. Stoneware is een combinatie van porselein en aardewerk. De stevige eigenschappen van porselein en de warme uitstraling van aardewerk komen samen in Stoneware. Van Stoneware is vrijwel alles leverbaar, zoals koppen, schotels, borden, schalen, kommen, ronde borden, vierkante borden.

Met Stoneware zijn ook heel veel warme kleuren te produceren. Van licht blauw tot helemaal zwart, en van turqoise tot aan lila, het kan allemaal. Vaak zie je bij Stoneware dat ook de borden niet hetzelfde zijn. Dat is ook altijd het leuke aan deze series omdat ze uw tafel altijd opsieren.

Bij Maastricht Porselein Winkel hebben een grote keuze uit Stoneware artikelen van de merken Cosy&Trendy, Palmer en Stylepoint.

Maastricht Porselein Winkel + Outlet heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »