Decoratie Porselein

 

Trendy en decoratief hoogwaardig porselein


 
Wenst u mooi decoratie porselein aan te schaffen? Bij Maastricht Porselein Winkel wordt er met de nieuwste technieken gewerkt aan decoratie porselein van kwaliteit. Decoratie porselein zorgt voor een verfrissende stijl in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit vele kleuren en modellen.

 

Hoe het werkt? 

 

Wilt u meer informatie hebben, of een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Graag nodigen wij u ook uit voor een bezoek aan onze showroom/winkel in Eijsden. Hier kunnen we alle mogelijkheden laten zien. Afstand te groot/geen tijd? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs(heel Nederland) of sturen u graag vrijblijvend voorbeelden toe.

Flexibiliteit en perfectieMaastricht Porselein Winkel produceert decoratie porselein voor alle markten, waaronder de horeca sector, bedrijven, overheid en zorginstellingen. Vrijwel al uw wensen en decoratiemogelijkheden, hoe gecompliceerd ook, kunnen snel en technisch perfect uitgevoerd worden. Standaard of exclusief, elk decoratie porselein van Maastricht Porselein Winkel kan aangepast worden aan uw eigen stijl en creativiteit. Door toepassing van de nieuwste technieken zijn alle keramische kleuren mogelijk. Behalve een logo is het ook mogelijk een filering aan te brengen. U kunt kiezen tussen een lijn of meerdere op of onder de rand van het product.

 

Waarom Maastricht Porselein WinkelPorselein van Maastricht is decoratief en functioneel. Daarnaast zijn ze kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en hebben een perfecte warmteabsorptie en -afgifte. Servies met uw naam, vignet of décor zorgt voor een exclusieve huisstijl.

Klik hier voor meer informatie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »