Decoratie Porselein

Trendy en decoratief hoogwaardig porselein
 
Wenst u mooi decoratie porselein aan te schaffen? Bij Maastricht Porselein Winkel wordt er met de nieuwste technieken gewerkt aan decoratie porselein van kwaliteit. Decoratie porselein zorgt voor een verfrissende stijl in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit vele kleuren en modellen.

Flexibiliteit en perfectie

Maastricht Porselein Winkel produceert decoratie porselein voor alle markten, waaronder de horeca sector, bedrijven, overheid en zorginstellingen. Vrijwel al uw wensen en decoratiemogelijkheden, hoe gecompliceerd ook, kunnen snel en technisch perfect uitgevoerd worden. Standaard of exclusief, elk decoratie porselein van Maastricht Porselein Winkel kan aangepast worden aan uw eigen stijl en creativiteit. Door toepassing van de nieuwste technieken zijn alle keramische kleuren mogelijk. Behalve een logo is het ook mogelijk een filering aan te brengen. U kunt kiezen tussen een lijn of meerdere op of onder de rand van het product.

Waarom Maastricht Porselein Winkel

Porselein van Maastricht is decoratief en functioneel. Daarnaast zijn ze kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en hebben een perfecte warmteabsorptie en -afgifte. Servies met uw naam, vignet of décor zorgt voor een exclusieve huisstijl.

Maastricht Porselein Winkel + Outlet heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl