Serviesset Maastricht Porselein Universe 18 delig (6 personen)

Maastricht Porselein Universe Serviesset 18 delig (6 personen)

Een stijlvolle tafelsetting krijg je met deze porseleinen serie met mat zwarte kleur en ruwe afwerking. De ronde vormen en hoge rand zorgen voor een speelse twist. Deze serie is goed te combineren met de serie Cosmic. Na gebruik kunnen deze artikelen gereinigd worden in de vaatwasmachine.

Inhoud:
- 6 x Maastricht Porselein Universe Bord 26cm 531340
- 6 x Maastricht Porselein Universe Bord 19cm 531341
- 6 x Maastricht Porselein Universe Kom 14 cm 65 cl 531346

Dit servies is afwasmachine-, oven- en magnetronbestendig. 

Porselein
Porselein is een kruising tussen glas en aardewerk. Porselein wordt op een hoge temperatuur van 1100 graden gebakken en is daarom erg geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan porselein in de oven, magnetron en vaatwasser. Ook zuren-, geuren-, kleuren en zout zal je porseleinen servies niet aantasten.

Maastricht Porselein
Opgericht in 2005, maar met een rijk erfgoed daterend uit 1883, staat Maastricht Porselein bekend om haar perfecte, tijdloze en iconische designs. Onze elegante porseleincollecties bestaan stuk voor stuk uit fraaie én functionele kunstwerken, die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ons duurzame en onberispelijke porselein te vervaardigen. Het is het perfecte huwelijk van innovatief design en duurzaam vakmanschap dat Maastricht Porselein tijdloos maakt.

"A meal may be only a moment,
but the memory of it can last a lifetime."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »