Serviesset Maastricht Porselein Cosmic 24 delig (6 personen)

Serviesset Maastricht Porselein Cosmic 24 delig (6 personen)

Met de serie Cosmic creëer je een stijlvolle tafelsetting. Door de gladde witte afwerking aan de binnenkant straalt Cosmic daarnaast ook frisheid uit. Dit servies is goed te combineren met zowel witte- als zwarte serviezen. Dit serie is gemaakt van porselein en kan na gebruik gereinigd worden in de vaatwasmachine.

Inhoud:

6x Maastricht Porselein Cosmic Bord 25cm 531583
6x Maastricht Porselein Cosmic Bord 20cm 531582
6x Maastricht Porselein Cosmic Bord diep 20cm 531584
6x Maastricht Porselein Cosmic Kom 11cm 531585

Met de serie Cosmic creëer je een stijlvolle tafelsetting. Door de gladde witte afwerking aan de binnenkant straalt Cosmic daarnaast ook frisheid uit. Dit servies is goed te combineren met zowel witte- als zwarte serviezen. Dit bord is gemaakt van porselein en is oven- en magnetronbestendig tot een temperatuur van 300℃. Na gebruik kan dit bord gereinigd worden in de vaatwasmachine. De diameter van dit bord is 20 cm.

Porselein
Porselein is een kruising tussen glas en aardewerk. Porselein wordt op een hoge temperatuur van 1100 graden gebakken en is daarom erg geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan dit servies ook in de vaatwasser. Ook zuren-, geuren-, kleuren en zout zal je porseleinen servies niet aantasten.

Maastricht Porselein
Opgericht in 2005, maar met een rijk erfgoed daterend uit 1883, staat Maastricht Porselein bekend om haar perfecte, tijdloze en iconische designs. Onze elegante porseleincollecties bestaan stuk voor stuk uit fraaie én functionele kunstwerken, die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ons duurzame en onberispelijke porselein te vervaardigen. Het is het perfecte huwelijk van innovatief design en duurzaam vakmanschap dat Maastricht Porselein tijdloos maakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »