Bedrukt Porselein

Uw eigen logo of wapen kwalitatief hoogwaardig bedrukt porselein
 
Wilt u serviezen van bedrukt porselein? Met innovatieve vormgeving en technische en creatieve mogelijkheden, is het bij Maastricht Porselein Winkel mogelijk serviezen van bedrukt porselein te kopen. Met bedrukt porselein van onze fabriek wordt een stijlvolle en kwalitatieve basis gevormd voor de ondersteuning van uw huisstijl.

Duurzaam en blijvend mooi
Vanwege de hoge temperatuur bij het verbrandingsproces zijn onze serviezen van bedrukt porselein vaatwas- en machinebestendig. Servies met uw naam, vignet of decor wordt onderdeel van uw huisstijl, en daarmee exclusiever. Voor bedrukt porselein kunt u kiezen uit verschillende kleuren en een grote variëteit aan decoraties. Standaard of exclusief, elk servies van Maastricht Porselein Winkel kan voorzien worden van uw creatie. Met ons Starterspakket kunt u uw huisstijl perfectioneren met bijzonder bedrukt porselein. Hiermee wordt een eigentijdse unieke sfeer in huis gecreëerd.

Maastricht Porselein voor kwaliteit
Met een ongeëvenaarde kwaliteit en ons vakmanschap bieden wij mogelijkheden om het mooiste servies zo individueel als uzelf te maken.

Maastricht Porselein Winkel + Outlet heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl