Bedrukt Porselein

 

Uw eigen logo of wapen kwalitatief hoogwaardig bedrukt porselein


 
Wilt u serviezen van bedrukt porselein? Met innovatieve vormgeving en technische en creatieve mogelijkheden, is het bij Maastricht Porselein Winkel mogelijk serviezen van bedrukt porselein te kopen. Met bedrukt porselein van onze fabriek wordt een stijlvolle en kwalitatieve basis gevormd voor de ondersteuning van uw huisstijl.

 

Hoe het werkt? 

Wilt u meer informatie hebben, of een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Graag nodigen wij u ook uit voor een bezoek aan onze showroom/winkel in Eijsden. Hier kunnen we alle mogelijkheden laten zien. Afstand te groot/geen tijd? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs(heel Nederland) of sturen u graag vrijblijvend voorbeelden toe.

 

Duurzaam en blijvend mooi


Vanwege de hoge temperatuur bij het verbrandingsproces zijn onze serviezen van bedrukt porselein vaatwas- en machinebestendig. Servies met uw naam, vignet of decor wordt onderdeel van uw huisstijl, en daarmee exclusiever. Voor bedrukt porselein kunt u kiezen uit verschillende kleuren en een grote variëteit aan decoraties. Standaard of exclusief, elk servies van Maastricht Porselein Winkel kan voorzien worden van uw creatie. Met ons Starterspakket kunt u uw huisstijl perfectioneren met bijzonder bedrukt porselein. Hiermee wordt een eigentijdse unieke sfeer in huis gecreëerd.

Maastricht Porselein voor kwaliteit
Met een ongeëvenaarde kwaliteit en ons vakmanschap bieden wij mogelijkheden om het mooiste servies zo individueel als uzelf te maken.

Klik hier voor meer informatie. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »