Horeca Porselein

De leverancier in Nederland en België van horeca porselein


Porseleinen servies voor elke eetgelegenheidBent u op zoek naar porselein voor de horeca? Maastricht Porselein Winkel is bijzonder in alle facetten. Ons horeca porselein is decoratief en functioneel, kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en heeft een perfecte warmteabsorptie en -afgifte.

 

Fraai, functioneel en duurzaamHet exclusieve horeca porselein van Maastricht Porselein Winkel valt op door de brede rand met fijn reliëf. Behalve het elegante en hoogwaardige ontwerp zijn functionaliteit en duurzaamheid ook belangrijke kenmerken van dit eetservies. De sobere sierlijkheid van ons horeca porselein uitgevoerd in kopjes, borden en schalen verfraaien op bescheiden wijze de opmaak van elke tafel. In de horeca is duurzaamheid van porselein ook een belangrijk criterium. Daarom is bij het ontwerp vooral rekening gehouden met stapelbaarheid. Hierdoor is ons horeca servies porselein vooral geschikt voor opslag in kleine ruimtes en om te vervoeren in kratten.

 

Maastricht Porselein, bekend in de horecaIn welke horecagelegenheid u ook komt, de kans is groot dat u eet en drinkt uit servies dat van afkomst uit Maastricht komt. De lange kwaliteitstraditie van Maastricht Porselein betekent een blijvende waarde voor vele ondernemers in de horeca.

Naast het bekende merk Maastricht Porselein levert Maastricht Porselein Winkel ook Palmer, Cosy&Trendy, Mammoet en nog veel meer kwaliteitsmerken.

Maastricht Porselein Winkel / Horecashoplimburg.nl heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »