Servies bedrukken

 

De kunst van het het servies bedrukken
 


Volgens de nieuwste technologie laten wij servies bedrukken dat geheel aan uw wensen is aangepast. Wij leveren exclusieve producten van hoogwaardig vakmanschap, waar u jarenlang van kunt genieten.

 

Servies bedrukken in vele decoratiemogelijkhedenUw servies kunt u laten bedrukken naar eigen creatie. Maar wij bieden u ook vele decoratiemogelijkheden waarbij wordt gelet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Behalve een logo is het mogelijk een dun lijntje op of onder de rand van het product. Ook meerdere lijntjes zijn mogelijk. Aan de binnenkant van uw servies bedrukken wij ook verschillende designs. Enkele van onze mogelijkheden zijn:

  • Voldecor
  • Randdecor
  • Filering
  • Vignet
  • Spuitdecor


Het is ook mogelijk de verschillende decoratie mogelijkheden te combineren.

 


Hoe het werkt? 

 

Wilt u meer informatie hebben, of een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Graag nodigen wij u ook uit voor een bezoek aan onze showroom/winkel in Eijsden. Hier kunnen we alle mogelijkheden laten zien. Afstand te groot/geen tijd? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs(heel Nederland) of sturen u graag vrijblijvend voorbeelden toe.

 

Klik hier voor meer informatie. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »