Servies bedrukken

De kunst van het het servies bedrukken
 
Volgens de nieuwste technologie laten wij servies bedrukken dat geheel aan uw wensen is aangepast. Wij leveren exclusieve producten van hoogwaardig vakmanschap, waar u jarenlang van kunt genieten.

Servies bedrukken in vele decoratiemogelijkheden

Uw servies kunt u laten bedrukken naar eigen creatie. Maar wij bieden u ook vele decoratiemogelijkheden waarbij wordt gelet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Behalve een logo is het mogelijk een dun lijntje op of onder de rand van het product. Ook meerdere lijntjes zijn mogelijk. Aan de binnenkant van uw servies bedrukken wij ook verschillende designs. Enkele van onze mogelijkheden zijn:

  • Voldecor
  • Randdecor
  • Filering
  • Vignet
  • Spuitdecor


Het is ook mogelijk de verschillende decoratie mogelijkheden te combineren.

De kwaliteit die (ver)huurders eisen

Een assortiment dat al jarenlang leverbaar is;
Kwalitatief hoogwaardige producten die al jaren in vele markten hun diensten bewijzen, en
Een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.
De lange kwaliteitstraditie van Maastricht Porselein is ook voor de verhuurders van servies een blijvende waarde.

Maastricht Porselein Winkel + Outlet heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl