Groothandel Porselein

Zoekt u naar porselein voor de groothandel? Maastricht Porselein Winkel in Eijsden is gespecialiseerd in de verkoop van industriële serviezen en porselein.

Oersterke producten van Maastricht Porselein

Iedere klant kan bij ons terecht voor porselein. De gegarandeerde duurzaamheid in combinatie met optimale uitstraling en functionaliteit maakt ons porselein uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Wij leveren groothandel porselein voor elke eetgelegenheid. Op elke gedekte tafel komt zij zeer goed tot haar recht. Iedereen die zijn tafelstyling met hoogwaardige porseleinen schotels en kopjes iets extra’s wil geven, zal over ons porselein enthousiast zijn.

Verhuur van porseleinen serviezen

Duurzaam en praktisch zijn de rationele argumenten voor bedrijven om voor Maastricht Porselein Winkel te kiezen. Fraaie vormen en kleuren zijn de gevoelsaspecten die vaak de doorslag geven. De lange kwaliteitstraditie van ons bedrijf is ook voor de verhuurders van servies een blijvende waarde. Daarnaast zijn onze producten tegen zeer scherpe prijzen te verkrijgen.

Maastricht Porselein Winkel heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »