Design Porselein

Stijlvol en trendy ontwerpen van uw Design Porselein
 
Wilt u stijlvol dineren? Maastricht Porselein Winkel biedt u een brede keuze serviesschets van design porselein. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Maar wij kunnen ook inkervingen plaatsen die een fijn reliëf geven.

Design porselein voor duurzaamheid en stijl

Porselein is wordt het meest geprefereerd door professionele gebruikers vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van het materiaal. Maastricht Porselein Winkel is wat dit betreft bijzonder in alle facetten. Onze decoratiemogelijkheden staan bijzonder hoog aangeschreven. Design porselein biedt een stijlvolle en kwalitatieve basis voor de ondersteuning van uw huisstijl. Onze nieuwste lijn van design porselein is de Elisabeth lijn met een fraaie retro stijl die toch aan de eigentijdse smaak voldoet. Ons sierlijk gedecoreerd design porselein past op elke tafel en geeft uw huis een elegante uitstraling.

Op maat vervaardigd

Met onze technische mogelijkheden zijn wij in staat elke vorm van design op porselein te plaatsen. Met onze deskundigheid en creativiteit leveren wij u het mooiste servies. Maastricht Porselein is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke minerale grondstoffen. Deze grondstoffen zijn vrij van giftige stoffen en zijn daardoor niet milieu belastend of schadelijk voor de gezondheid.

Maastricht Porselein Winkel + Outlet heeft het grootste assortiment Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei voor de professionele gebruiker. Maar ook de particuliere klant kan zeker bij ons terecht. Onze winkel is gelegen in Eijsden, Bedrijventerrein Zoerbeemden. We zijn geopend Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 17.00u  en op zaterdag van 09.00u – 13.00u. Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop www.mp-winkel.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »